Wordt Johnny Jansen ontslagen als hoofdtrainer bij Heerenveen?

24 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 23 januari 2022, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 24 januari.

Nieuws

Hoog overleg in Heerenveen

De positie van trainer Johnny Jansen bij sc Heerenveen staat meer dan ooit onder druk. Er gaan zelfs geluiden op dat Jansen - die een aflopend contract op zak heeft - het seizoen bij de Friezen niet gaat afmaken. Vandaag gaat de coach in gesprek met de clubleiding: wat wordt de uitkomst van dat gesprek? 

Wedstrijden

Guinee - Gambia (17.00 uur)

Voor de echte liefhebber nemen Guinee en Gambia het tegen elkaar op in de achtste finales van de Afrika Cup. Beide landen worden niet tot de favorieten beschouwd, waardoor dus één van deze ploegen zich verrassend richting de kwartfinales kan knokken. Beide ploegen eindigden als tweede in hun poule, maar slechts een van hen zal de volgende ronde halen.

Kameroen - Comoren (20.00 uur)

In de achtste finales van de Afrika Cup is Kameroen de torenhoge favoriet tegen de Comoren. Kameroen, met onder anderen Ajax-doelman André Onana in de selectie, eindigde bovenaan in groep A. De Comoren eindigden als nummer drie in groep C achter Marokko en Gabon. Het plaatste zich echter voor het eerst in de historie bij de beste nummers drie, waardoor ook dat land nog mag dromen van de eindzege.

TOP Oss - Jong AZ (20.00 uur)

De Eerste Divisie gaat ondanks de 'interlandbreak' gewoon verder. In Oss staan TOP Oss en Jong AZ tegenover elkaar, respectievelijk de nummers veertien en zeventien op de ranglijst. De bezoekers begonnen nog zo goed aan het seizoen onder het bewind van trainer Maarten Martens. Alleen het beloftenteam van FC Utrecht staat momenteel lager dan dat van de Alkmaarders.

Voetbal op tv

17.00 uur: Guinee - Gambia, ESPN, live verslag van duel in de Afrika Cup

20.00 uur: Kameroen - Comoren, ESPN 2, live verslag van duel in de Afrika Cup

20.00 uur: TOP Oss - Jong AZ , ESPN, live verslag van duel in de Keuken Kampioen Divisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen