PSG-bankzitters Messi en Simons zegevieren, 'zieke' De Ligt gelijk

23 januari 2022, 22:39

Paris Saint-Germain heeft de smaak in de competitie inmiddels weer aardig te pakken. Enkele weken geleden won het slechts één van de laatste vijf competitieduels, maar inmiddels zijn de twee meest recente wedstrijden omgezet in winst. Tegen Stade Reims was het met 4-0 te sterk en werd het geholpen door een eigen goal van voormalig Heerenveen-speler Wout Faes.

Georginio Wijnaldum was niet van de partij door een enkelblessure. Lionel Messi was wel weer fit, maar moest van zijn trainer toch op de bank beginnen, samen met Nederlander Xavi Simons. Net voor rust deed Marco Verratti iets waarvan hij zelf niet wist dat hij het nog kon: scoren. Al sinds 2017 had hij namelijk geen competitietreffer meer gemaakt voor het veel scorende PSG. Een afvallende bal schoot hij prima raak.

Vervolgens was Sergio Ramos verantwoordelijk voor de tweede treffer en leek Verratti ook nog eens zijn tweede te maken. Uit de herhaling bleek echter dat Faes een eigen doelpunt maakte. Messi mocht nog een halfuur meedoen en zag Danilo Pereira de laatste treffer maken. Zo staat PSG nog altijd elf punten voor op nummer twee Nice.

Italiaans vuurwerk blijft uit

In Italië staat er tegenwoordig elke week wel een bijzondere wedstrijd op het programma nu de top zo breed geworden is. Nu namen AC Milan en Juventus het tegen elkaar op. Matthijs de Ligt begon op de bank. Zijn coach Massimiliano Allegri gaf aan dat hij gisteren flinke buikgriep had en dus geen risico wilde nemen, ondanks dat hij weer fit was. Ook zonder De Ligt kon Juve echter de nul houden, want de wedstrijd eindigde in 0-0. Milan kreeg nog wel een domper te verwerken, want Zlatan Ibrahimovic viel al na een halfuur geblesseerd uit met een enkelblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen