Heerenveen geeft op: geen rekening meer met komst Haye

18 januari 2022, 21:06

Technisch directeur Ferry de Haan van SC Heerenveen houdt geen rekening meer met de komst van Thom Haye. De spelmaker van NAC Breda staat al weken op de verlanglijst van de Friese formatie, maar NAC weigert vooralsnog mee te werken aan een vertrek van de middenvelder.

Heerenveen bracht een eerste bod uit op de spelmaker, maar dat werd weggelachen door NAC. De Bredanaars verwachten een bedrag van rond de 750.000 euro. Dat is Heerenveen vooralsnog te gortig. NAC stelde voor om de prijs te drukken door een speler uit Friesland naar de Keuken Kampioen Divisie-club te sturen, maar een akkoord lijkt uit te blijven. NAC zou volgens de Leeuwarder Courant denken aan Rodney Kongolo.

Bij ESPN gaf De Haan voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan de komst van Haye uit zijn hoofd te hebben gezet. "Ik denk dat het heel lastig wordt, als ik eerlijk ben. Wij zijn voor ons toen tot het einde gegaan voor wat we kunnen, maar we hebben geen akkoord weten te bereiken", aldus de van Excelsior overgekomen technisch directeur.

De Friezen hoopten zich eveneens te versterken met een spits die kon concurreren met Henk Veerman, maar ook dat begint een lastig verhaal te worden. Heerenveen greep de laatste weken diverse malen op het laatste moment naast een nieuwe nummer negen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen