De Koning: "Mourinho won hier de Champions League mee"

13 februari 2020, 15:46   Bijgewerkt: 13 februari 2020, 15:51

Joey Veerman liet zich vorige week negatief uit over het spel van VVV-Venlo nadat hij met sc Heerenveen met 1-1 gelijk had gespeeld tegen de laagvlieger. Trainer Hans de Koning kiest met zijn selectie voor een zeer defensieve strijdwijze maar vindt dat geen probleem.

De Koning pakte met VVV zes punten in vier duels en heeft de goede lijn dus te pakken. Ook tegen Heracles Almelo zal het team vrijdag op dezelfde verdedigende manier voor de dag komen. De ploeg doet dat dan met De Koning weer terug op de bank. Hij ontbrak afgelopen weekend nog door een galblaasontsteking. "Er werd ons na de wedstrijd tegen Heerenveen verweten dat we alleen maar kunnen verdedigen. Dat is echter een kwaliteit en onze manier van spelen. Mourinho heeft er twee keer de Champions League mee gewonnen. Daarnaast kunnen wij echt wel wat in aanvallend opzicht. Het was de kracht van Heerenveen dat wij niet aan voetballen toe kwamen", zegt de trainer tegen De Limburger.

De Koning verwacht dat er morgen op voetballend gebied meer kansen liggen. "Ja, ik zie mogelijkheden. Ik heb Heracles tegen Fortuna zien spelen en dat deden ze niet met veel zelfvertrouwen. Aan de andere kant hebben ze wel met Cyriel Dessers de topscorer van de Eredivisie in huis. Hij vormt een gevaarlijke tandem met Silvester van der Water."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen