Spoorboekje: kwartfinales KNVB Beker in Deventer en Heerenveen

13 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 12 februari 2020, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 13 februari.

Wedstrijden

Go Ahead Eagles - FC Utrecht (18.30 uur)

Als er niks geks gebeurt, dan stoot FC Utrecht simpel door naar de halve finale van de KNVB Beker. Zonder echt zware tegenstanders hebben de Domstedelingen de ideale weg naar de finale, al wacht in de halve eindstrijd wel een zware kluif. Toch zal ook Kowet nog wel geloven in een positief resultaat, aangezien FC Eindhoven pas na verlenging werd uitgeschakeld door FC Utrecht. John van den Brom en zijn mannen zijn dus gewaarschuwd...

sc Heerenveen - Feyenoord (20.45 uur)

Met het eerste punt tegen VVV-Venlo weerde sc Heerenveen geen crisis af, want nog altijd werd er in 2020 nog niet gewonnen. Toch kan de sfeer vrijwel volledig omslaan als het in uitstekende vorm verkerende Feyenoord wordt verslagen en er bekersucces wordt gehaald. Het uitduel eerder dit kalenderjaar bood qua resultaat weinig perspectief, maar in het veldspel waren de Friezen niet veel minder.  

Real Sociedad - Mirandés (21.00 uur)

Het bekersprookje van Mirandés duurt maar voort: de ploeg overleefde de eerste drie (!) rondes na verlenging en staat inmiddels in de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi. De ploeg van het tweede niveau uit Spanje versloeg in de laatste rondes Celta de Viga, Sevilla en Villarreal, waardoor Real Sociedad gewaarschuwd is. Gelukkig voor de thuisploeg steken Alexander Isak en Martin Ødegaard in topvorm en gaat het toernooi nu verder over twee duels. 

Voetbal op tv

18.30 uur: Go Ahead Eagles – FC Utrecht, FOX Sports 1, live verslag van de KNVB Beker-wedstrijd

20.45 uur: sc Heerenveen – Feyenoord, FOX Sports 2, live verslag van de KNVB Beker-wedstrijd

21.00 uur: Real Sociedad – Mirandés, Ziggo Sport, live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen