Botteghin enige twijfelgeval voor duel met Heerenveen

12 februari 2020, 14:46

Eric Botteghin is het enige twijfelgeval in de selectie van Feyenoord voor het bekerduel met sc Heerenveen. Edgar Ié lijkt de meest logische vervanger. Behalve deze mogelijke, noodzakelijke wijziging, is Dick Advocaat voornemens donderdag in Friesland vast te houden aan de bekende elf.

Normaliter betekent dit dat Orkun Kökcü terugkeert in het elftal en Oguzhan Özyakup plaatsneemt op de bank. In de laatste wedstrijd van Feyenoord - thuis tegen FC Emmen - verving Özyakup de geblesseerde Kökcü. Özyakup zal zich dus in de basis moeten knokken, maar heeft de pech dat Advocaat tevreden is over het functioneren van het huidige middenveld. "Ik heb het ook aan de jongen zelf verteld. Hij is een uitstekende voetballer, maar moet zijn plekje zien te vinden", aldus Advocaat op de persconferentie.

Ridgeciano Haps, Sven van Beek en Rick Karsdorp zitten in een vergelijkbaar schuitje. De drie zijn terug van blessureleed, maar keren niet automatisch terug in het elftal. Advocaat: "Dat kan ik moeilijk zeggen. Ik moet echt over een aantal wedstrijd bekijken of het zin heeft. De jongens die er nu staan, maken niet de indruk dat ze eruit moeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen