'St. Juste wordt mogelijk ploeggenoot van Max in Duitsland'

30 januari 2023, 15:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeremiah St. Juste, kennen jullie hem nog? De oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord maakte afgelopen zomer de overstap van FSV Mainz 05 naar Sporting Portugal. Bij de Portugese topclub komt hij er echter niet aan te pas. St. Juste zou Sporting nog voor het verstrijken van de winterse transferperiode kunnen verlaten. Een terugkeer naar de Bundesliga lonkt.

St. Juste verruilde sc Heerenveen in de zomer van 2017 voor Feyenoord. Na een moeizame start groeide St. Juste ook in Rotterdam uit tot een belangrijke kracht in de verdediging. Hij bekroonde zijn goede ontwikkeling in de zomer van 2019 met een transfer naar FSV Mainz. Ook in de Bundesliga liet St. Juste zich van zijn beste kant zien, wat hem een paar maanden geleden dus een fraaie transfer naar Sporting Portugal opleverde. De Portugezen telden een slordige 9,5 miljoen euro neer voor zijn komst, maar mede door blessures heeft hij de verwachtingen nog niet kunnen waarmaken.

Na een half jaar komt er mogelijk al een einde aan de samenwerking tussen Sporting Portugal en St. Juste. De verdediger staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. Dat meldt het Duitse Sport1 althans. Volgens dat medium staat St. Juste wel open voor een terugkeer in de Bundesliga. 'St. Juste voelt zich niet helemaal op zijn gemak bij Sporting', klinkt het. Wil Eintracht Frankfurt St. Juste daadwerkelijk overnemen van Sporting Portugal, zal het mogelijk wel diep in de buidel moeten tasten. De Nederlander heeft in Lissabon namelijk een contract tot de zomer van 2026. Volgens Football Transfers is zijn huidige marktwaarde 6,7 miljoen euro.

Max

St. Juste is overigens niet de enige verdediger die nog de overstap moet maken naar Eintracht Frankfurt. De Duitsers staan op het punt Philipp Max over te nemen van PSV. De Eindhovenaren willen de vleugelverdediger verhuren, inclusief optie tot koop. Max stapte in de zomer van 2020 over van FC Augsburg naar PSV. Na een goede start werd hij steeds vaker het mikpunt van kritiek. PSV heeft in de persoon van Patrick van Aanholt al een vervanger voor Max op de korrel.

Lees ook: 'PSV gaat Max uitzwaaien; komst Van Aanholt steeds dichterbij'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen