Domper voor Heerenveen: 'Noppert mogelijk weken uitgeschakeld'

27 januari 2023, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen moet er serieus rekening mee houden dat het een langere tijd zonder doelman Andries Noppert moet doen. De Oranje-international liep tijdens de warming-up voor het midweekse duel tegen Fortuna Sittard een blessure op, waardoor hij even afwezig is.

"Het gaat om het gebied bij zijn buik en bovenbeen", gaf trainer Kees van Wonderen vrijdagmiddag aan in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Bij onderzoek in het ziekenhuis bleek dat er geen grote schade was. Het is echter wel een probleem. We hopen dat Andries snel weer bij de selectie zit, maar dit kan wel even duren", aldus de oefenmeester, die niet exact kan zeggen wanneer Noppert weer terug kan keren bij de Friese selectie. "We bekijken het van dag tot dag."

Het zit Heerenveen sportief gezien niet mee op dit moment en dat Andries Noppert wegvalt kan Kees van Wonderen er daardoor al helemaal niet bij hebben. Eerder werd ook al bekend dat Sven van Beek de rest van het seizoen is uitgeschakeld, waar ook nog geen vervanger voor op het veld staat aankomende zaterdag in het thuisduel tegen Vitesse.

Jeffrey Bruma

Die vervanger van Van Beek lijkt er overigens wel te komen, want Jefrrey Bruma is inmiddels medisch gekeurd door de nummer acht van de Eredivisie. Echter is zijn komst nog niet helemaal afgerond: "Ze wilden nader onderzoek doen. Hij heeft dus nog niet meegetraind. Een tegenvaller, want je wilt nieuwe spelers het liefste meteen bij de groep hebben", aldus Van Wonderen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen