Beveiligers proberen de mannen tegen te houden.
Volledig scherm
Beveiligers proberen de mannen tegen te houden. © ANP
FC Groningen GRO
0
EINDE
1
SC Cambuur CAM
  • Daniël van Kaam Goal 77'

FC Groningen hekkensluiter na grimmige avond in Euroborg: ‘Er werd van alles op het veld gegooid’

Aan de malheur bij FC Groningen komt maar geen einde. Ook het zwalkende SC Cambuur won (0-1) van de ploeg van trainer Dennis van der Ree. Het duel werd ontsierd door enkele toeschouwers die in de slotfase van duel het veld opkwamen.

6 reacties

  • Adriaan van Naarden

    1 jaar geleden
    Eens met Michiel. 20 jaar stadionverbod. Dat tuig hoort in een voetbalstadion niet thuis.
  • Egbert Egberts

    1 jaar geleden
    Supporters. Dat zijn mensen die hun club steunen. Het woord zegt het al. Dit zijn lui die 'hun 'club' benadelen en bovendien stadionregels overtreden. Die regels zijn duidelijk: levenslang stadionverbod en een boete van enkele tienduizenden euro's. Overigens verder goed gehandeld verder door de organisatie van FC Groningen en arbiter Bas Nijhuis. Ieders veiligheid staat voorop.
  • Floris Philipsen

    1 jaar geleden
    Zou prima zijn wij verliezen altijd in Groningen, fijn dat we daar niet meer naar toe hoeven.
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Snel Arjan terughalen en misschien Koeman een dubbelrol geven. Net als Huub Stevens dat binnenkort bij Schalke zal doen en Advocaat al bij Ado. Zo moet dat toch?
  • Godebald van Binsbergen

    1 jaar geleden
    Grun volgend jaar in de Eerste Divisie! Scheelt veel reistijd voor ploegen uit de Randstad en het zuiden!
  1. Oud-PSV’er Kevin Hofland blaast trainersloopbaan nieuw leven in bij Helmond Sport: ‘Niet moeilijk om zelf die stap te zetten’

    Oud-PSV’er Kevin Hofland blaast trainers­loop­baan nieuw leven in bij Helmond Sport: ‘Niet moeilijk om zelf die stap te zetten’

    Een zevenvoudig Oranje-international, met een schat aan ervaring bij clubs als PSV, VfL Wolfsburg en Feyenoord. En iemand die al als trainer in de eredivisie heeft gewerkt. Kevin Hofland (44) wordt in het nieuwe seizoen trainer van Helmond Sport. Hij tekent voor één jaar. ,,Er ligt hier een enorme én mooie uitdaging, die ga ik graag aan”, zegt Hofland.
    Helmond